Laden..

Bora Pure staat voor een puristisch, strak en
minimalistisch design. 

Bora Pure inductie

Wat is een Bora kookplaat?

Bora Pure. De nieuwste inductiekookplaat van Bora. Een Bora kookplaat is een inductiekookplaat met afzuiging. Kookveldafzuiging en kookveld in één. De kookdampen en -geurtjes stijgen niet op, maar worden direct weggezogen waar ze ontstaan. Direct bij het kookveld. U kookt dus alsof u in de frisse lucht staat en een afzuigkap is niet langer noodzakelijk. Bijna alles is mogelijk: koken voor het venster, onder een schuin dak, of op een kookeiland. Bora biedt verschillende kookplaten met diverse designs en afmetingen.

De voordelen van een Bora Pure

Met een Bora Pure kookt u in schone lucht. Kookdampen kunnen namelijk niet eerst opstijgen. Daarnaast heeft u vrij, onbelemmerd zicht omdat een afzuigkap overbodig is met een Bora kookplaat. De Bore Pure is uiterst stil en eenvoudig te reinigen. Ook heeft deze Bora kookplaat een extra groot kookoppervlak en een automatische regeling van de afzuiging. De afzuigprestaties worden automatisch bijgesteld nagelang uw kookgedrag van dat moment.

  • minimalistisch design
  • extra groot kookoppervlak
  • vrij, onbelemmerd zicht
  • uiterst stille motoren
  • eenvoudig te reinigen
Bora Pure

De Bora systemen

Het kookveld afzuigsysteem van de Bora Pure is een compleet systeem met garantie. Het zijn totaalsystemen voor zowel recirculatie- als luchtafvoeroplossingen. Op alle Bora inductiekookplaten met kookveldafzuiging heeft u standaard twee jaar garantie.

Ervaar hoe het is om te koken met Bora

Met enige regelmaat organiseren wij een kookworkshop in onze showroom. Een proffessional van Bora komt dan langs in onze showroom. U kunt zelf ervaren hoe het is om te koken met een Bora kookplaat met afzuiging, kunt u verschillende gerechtjes proeven en is er natuurlijk ruimte voor het stellen van al uw vragen. De kookdemonstratie is gratis. Schrijf u nu vrijblijvend in.

>> Inschrijven kookdemo Son
>> Inschrijven kookdemo Stein