Laden..

Haal de Aziatische keuken
in huis met de ATAG
Volcano wokbrander.

Wokken als geen ander.

Wie echt wil wokken heeft hoge temperaturen nodig. Zodat alle smaken, vitamines én die knapperige beet van het wokgerecht bewaard blijven. ATAG heeft hiervoor de ATAG Volcano wokbrander ontwikkeld.

De plek waar u experimenteert met nieuwe ingrediënten, technieken en recepten, dat is bij de kookplaat. Daarom geeft ATAG u juist hier de ruimte. Een beetje kok werkt tenslotte met meerdere pannen tegelijk. De gaskookplaten van ATAG zijn voorzien van A+ branders. Deze zijn namelijk energiezuinig. U kunt kiezen uit een 4-pits gaskookplaat inclusief Volcano wok, of een vijf-pits gaskookplaat met Volcano wok. Daarnaast kunt u kiezen uit zowel RVS als (mat) zwart.

ATAG is op zoek gegaan naar de kracht an de vlam, de ‘power’ waar de profs mee werken. En die zit ‘m vooral in een goede, hete kern.

Een sterke kern

De vlammenpoortjes in de binnenring zijn zo gepositioneerd dat de vlam krachtig, heet, kernachtig én mooi laag blijft. Kortom, de vlam blijft waar die hoort, centraal aan de onderzijde van de pan.

Minder verbuik, meer hitte

Doordat de vlam centraal op de onderkant van de pan gericht blijft, genereert de wok met minder energieverbruik méér hitte.

Het totaalplaatje

Revolutionair van vorm, fraai in design en vooral geschikt voor het échte wokken. Verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en designs.

Kortom, een geweldige aanvulling voor uw nieuwe keuken. Wokken is gezond, gemakkelijk en u kunt eindeloos variëren. De groenten worden in een korte tijd gegaard en hierdoor verliezen ze maar weinig vitamines. De smaak blijft ook optimaal.

Bekijk het artikel Wokken met ATAG voor een heerlijk wokrecept met kip of garnalen.