Laden..

Ontdek nieuwe culinaire mogelijkheden met de Teppan Yaki bakplaat van hoge kwaliteit gietijzer van ATAG.

Met de Teppan Yaki bakplaat is het mogelijk om op een gezonde manier verschillende soorten voedsel klaar te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan garnalen, verse groenten of een heerlijk stuk vlees. De bakplaat biedt dus voldoende ruimte om meerdere stukken voedsel tegelijk te bakken. De Teppan Yaki bakplaat bestaat uit gietijzer van een erg hoge kwaliteit. Ook vereist de bakplaat weinig olie zodat u binnen een mum van tijd op een simpele manier een gezonde en een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten.

Bridge Induction zone

De ATAG Teppan Yaki bakplaat is te combineren met de inductiekookplaten HI8471SVC en HI8471SVIC van ATAG. Dit zijn inductiekookplaten met een zogenoemde Bridge Induction zone, vanaf 77 cm breedte. De afmetingen van de bakplaat zijn dus uiteraard afgestemd op de afmetingen van de Bridge Induction zones.

Vele opties en hoge kwaliteit

Met de anti-aanbaklaag en de MicroCeramic coating is het eten simpel te bereiden en is de bakplaat makkelijk schoon te maken. De Teppan Yaki bakplaat is op de inductiekookplaat in te stellen in twee aparte warmtezones waardoor u bijvoorbeeld tegelijk kunt aanbraden en doorgaren. Hierdoor kunt u moeiteloos de ruimte van de bakplaat benutten met verschillende soorten voedsel. Met de vele opties en de hoge kwaliteit zorgt ATAG ervoor dat de culinaire mogelijkheden van de thuiskok flink worden uitgebreid.

Bent u benieuwd naar meer apparatuur van ATAG? Bekijk het artikel ATAG Volcano wokbrander.