Laden..

Kies nu voor een inductiekookplaat van ATAG en ontvang een inspirerende masterclass van topchef Caspar Bürgi cadeau!

Uitleg en tips van topchef Caspar Bürgi
Hoe kunt u de voordelen van ATAG-inductie beter ontdekken dan tijdens één van zijn masterclasses in De Kookfabriek? Om u te inspireren en optimaal gebruik te laten maken van uw nieuwe inductiekookplaat ontvangt u deze masterclass cadeau bij aankoop van een ATAG inductiekookplaat.

ATAG Inductie
Als thuiskok kiest u voor ATAG-inductie om op constante temperatuur vlees en vis te bakken terwijl u geniet van de vele keuzes die deze kookplaat biedt. ATAG legt de lat hoog voor zichzelf door de toepassing van normen uit de professionele restaurantwereld. Daarnaast beschikken de inductiekookplaten over verschillende designs zodat de kookplaat aansluit in elke keuken.

70 jaar ATAG
Koken is een feest bij ATAG. Alles moet tot in details kloppen om elke kookbeleving uniek en inspirerend te maken. Al
70 jaar lang toont ATAG haar passie door het aanbieden van keukenapparatuur van topkwaliteit.

De voordelen van koken op ATAG inductie:
Dankzij de professionele standaard, de bridge induction, de slimme bediening en digitale timers staan de inductiekookplaten van ATAG garant voor kookbeleving.

Professionele standaard
Hoe mooi is het dat de standaard die voor toprestaurants geldt, terug te vinden is in de thuiskeuken? Die professionele standaard merkt u meteen aan het vermogen van de inductiekookplaat. Met ATAG-inductie kunt u gemakkelijk met 5 zones tegelijkertijd bezig zijn. De inductiekookplaat is geïnspireerd op de professionele keuken. Deze kookplaat doet precies wat hij moet doen, dat maakt deze duurzame kookbron zo ongelooflijk betrouwbaar en snel.

Bridge induction
Een echt kookmerk als ATAG houdt natuurlijk rekening met de behoefte aan ruimte in de keuken. Met de bridge induction beschikt uw kookplaat over twee kookzones, die te combineren zijn tot een groter kookoppervlak. Zo kunt u hierop gebruik maken van een grote vispan, de bijbehorende grillplaat of een Teppan Yaki bakplaat. Zo staan er in een handomdraai meerdere bereidingswijzen tot uw beschikking.

Slimme bediening
Echte topchefs houden ervan als het keukenapparatuur slim, snel en intuïtief is. Zo beschikken de kookplaten nu over Iris Sliders, waarmee u met uw vinger heel makkelijk en nauwkeurig het vermogen kunt instellen. Daarnaast heeft de inductiekookplaat automatische panherkenning. Hierdoor licht de bijbehorende bediening vanzelf op als de pan op de kookzone komt te staan.

Digitale timers
Timing is een van de lastigste, maar ook een van de belangrijkste onderdelen van koken. Hoe fijn zou het zijn als alles voor u bijgehouden én aangegeven wordt? De inductiekookplaat beschikt over digitale timers op de kookplaat. Hierdoor kunt u de kooktijd programmeren en de verstreken kookduur aflezen. Deze digitale timers zijn voor elke zone apart in te stellen en zorgen ervoor dat de desbetreffende zone vanzelf uitschakelt wanneer de tijd is verstreken.

Voor meer informatie en de voorwaarden: www.atag.nl/inductie

Deze actie loopt van 1 september tot 30 november 2018