"OP NAAR 90 JAAR INNOVATIE"

 

De kracht van een familiebedrijf, met al ruim 85 jaar ervaring in keukens en een ongekende drijfveer om u te verrassen. Deze en andere ingrediënten vormen het succesvolle recept Goergen Keukens.

‘Mijn keuken? Goergen!’ Dát is de enthousiasmerende uitspraak die onze bestaande klanten vaak delen met hun partner, familie, vrienden of collega’s. Bij Goergen Keukens kunt u immers niet alleen terecht voor een hoogwaardige kwaliteitskeuken, maar krijgt u ook plezier, alle aandacht en nazorg, vertrouwen en uiteindelijk: een gevoel van trots over uw nieuwe aanwinst.

Showrooms met een unieke sfeer en beleving


Dit goede gevoel start met een ontdekkingsreis in onze showrooms. Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. In onze ruime showroom vindt u de topmerken ProlineY-lineSieMatic en Systemat en diverse merken topapparatuur zoals Miele, Siemens, Novy, Gutmann en Bora. Van landelijk en design tot greeploos en eigentijds, bij Goergen vindt u het allemaal.   


Daag ons gerust uit!


Goergen Keukens staat al ruim 85 jaar voor eerlijkheid en transparantie op alle fronten. Wij werken altijd met eerlijke prijzen en communiceren daar ook helder en eerlijk over. Onderaan de streep staat het juiste bedrag vermeld. Die openheid is onze kracht als familiebedrijf en geeft heel veel vertrouwen . Graag bieden wij u een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme – en financieel aantrekkelijke – oplossingen. Samen met u achterhalen wij uw specifieke wensen en inventariseren we de leefsituatie bij u thuis. Ontzorgen staat altijd centraal, van het maken van het 3D-ontwerp tot en met het realisatieproces. Bij ons is alles mogelijk. Wij worden graag uitgedaagd! 


© 2018 Goergen Keukens bv. | Jouw privacy | Algemene voorwaarden | Cookies