Toon: Alles   |   Design - Eigentijds - Greeploos - Landelijk   |   Toon merk: Proline - SieMatic - Systemat - Yline

-

DE LANDELIJKE KEUKENCOLLECTIE VAN GOERGEN KEUKENS

 

Naast de stijlen design, eigentijds en greeploos hebben we ook een groot assortiment landelijke keukens. Een landelijke keuken neemt vaak een prominente plek in de uw woning. Daarom hebben ze vaak een warm en huiselijk karakter. Dus bent u op zoek zoek naar een keuken die de nodige aandacht op mag eigen in uw woning, kies dan voor een landelijke keuken van Goergen.    

MODERN, LUXE EN NOSTALIGISCH; EEN LANDELIJKE KEUKEN IS ER IN ALLE STIJLEN

Zoals u hierboven al kunt zien, is ons assortiment aan landelijke keukens zeer divers. Bij een landelijke keuken heeft u de mogelijkheid uit diverse front- en kleurmogelijkheden. Zo zijn er landelijke keukens met een strakke of nostalgische kaderdeur een front voorzien van een verticale groef of een strakke deur in fineer. Elk van deze fronten zorgen voor een heel eigen gezicht.

Daarnaast heeft u ook op het gebied van accessoires een legio aan mogelijkheid. Wanneer u kiest voor een sierlijst krijgt de keuken vaak een klassieker uiterlijk, maar wanneer u kiest voor een robuuste handgreep geeft u de keuken een stoer uiterlijk. Kortom alles is mogelijk. Laat u daarom, wanneer u kiest voor een landelijk keuken, goed voorlichten door een van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder bij het verwezenlijken van uw landelijke droomkeuken.      
-
interesse?_bestel_het_gratis_magazine 

MEER WETEN? BESTEL ONS GRATIS INSPIRATIEBOEK

© 2017 Goergen Keukens bv. | Jouw privacy | Algemene voorwaarden | Cookies