Toon: Alles   |   Design - Eigentijds - Greeploos - Landelijk   |   Toon merk: Proline - SieMatic - Systemat - Yline

-

DE GREEPLOZE KEUKENCOLLECTIE VAN GOERGEN KEUKENS

 

Hierboven ziet u een greep uit onze greeploze keukencollectie van de merken SieMatic, Y-line en Systemat. Kenmerkend voor al deze keukens is de strakke en moderne uitstraling. Ondanks dat deze keukens modern aandoen, dateert de eerste greeploze keuken alweer uit 1960. In de keukens van nu zien we nog steeds enkele kenmerken terug uit het verleden. 

DE GREEPLOZE KEUKENS ANNO 2015

Bij de greeploze keukens van nu heeft u net zoveel mogelijkheden als voor de keukens met greep. De kast-, kleur- en materiaal mogelijkheden zijn eindeloos. Een greeploze keukens is in veel gevallen voorzien van een greeplijsten. Dit zijn de lijsten waarmee de lades en deuren geopend dienen te worden. Deze greeplijsten zitten bij de onderkasten onder het werkblad of tussen de lades. Bij de hoge kasten zitten deze lijsten verwerkt tussen de hoge kasten of horizontaal door de hoge kasten heen. Deze greeplijsten worden uitgevoerd in edelstaal, daarnaast is het ook mogelijk om deze greeplijsten in dezelfde kleur uit te voeren als de kleur van uw keuken.  

Het openen en sluiten van de deuren en lades gaat relatief simpel, dit omdat de keukens zijn voorzien soft close. U hoeft hierdoor de deuren of lade niet met een harde dreun dicht te gooien. Het is ook mogelijk om de bovenkasten in uw keuken geheel in greeploos uit te voeren. 
-
interesse?_bestel_het_gratis_magazine 

MEER WETEN? BESTEL ONS GRATIS INSPIRATIEBOEK

© 2017 Goergen Keukens bv. | Jouw privacy | Algemene voorwaarden | Cookies