Alles over onze inbouwapparatuur

-

KEUKENAPPARATUUR


Geen keuken zonder apparatuur. In lijn met de keukens zelf heeft Goergen alle topmerken apparatuur in huis. Van het Bora afzuigsysteem tot de Quooker kokendwaterkraan en alles er naast en onder ingebouwd kan worden.


De verschillende mogelijkheden zijn in uiteenlopende settings en opstellingen te bewonderen in onze
keukenshowroomsOf het nu een kookplaat is van Atag of een stoomoven van Miele, Goergen kan het esthetisch inbouwen in uw droomkeuken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afzuigsystemen

Hét afzuigsysteem voor de moderne keuken is die van het merk Bora. Kies uit het ronde design van de Basic of de langwerpige ‘gleuf’ van de Classic of de Professional.

Lees meer over de afzuigsystemen van Bora.

Stoomovens

Een stoomoven, al dan niet gecombineerd met magnetron hoort in elke luxe keuken thuis. Een alleskunner die veel multifunctionele voordelen biedt.

Lees meer over de stoomovens.

-

Kookplaten

Koken op inductie of gas? een lastige keuze. Daarom hebben wij voor u de eigenschappen en de hedendaagse mogelijkheden van beide nog eens onder elkaar gezet. Maak hier uw keuze. 

Lees meer over de kookplaten.

Kokendwaterkranen

Wie eenmaal het gemak van een Quooker kokendwaterkraan heeft ervaren wil nooit meer zonder! Veilig en snel de pasta in kokend water of een kopje thee voor de visite

Lees meer over de kokendwaterkraan.

-

Koffiemachine

Lust u op zijn tijd een lekkere espresso of cappuccino? Dan is een koffiemachine al snel een te overwegen aankoop. Met een koffie volautomaat ingebouwd in uw nieuwe keuken houdt u het aanrechtblad vrij en integreert de espresso machine mooi in de keuken.

Lees meer over de koffiemachine
© 2018 Goergen Keukens bv. | Jouw privacy | Algemene voorwaarden | Cookies